Snacken, Cafetaria ‘t Hoekje Veenendaal

kroket, frikandel speciaal, berenhap met pindasaus Cafetaria 't Hoekje Veenendaal satéschotel Cafetaria 't Hoekje Veenendaal
De boodschappen voor het eten had ik eigenlijk al in huis gehaald, het zou iets Thais-achtig zijn met kip en rijst. Alleen werd ik ‘s middags zo moe dat ik het liefst gewoon op de bank wilde blijven zitten en niets doen. Kortom gesnackt. Michel heeft het gehaald bij Cafetaria ‘t Hoekje, waar het ontiegelijk druk was, men komt speciaal uit Veenendaal Oost omdat het hier zo lekker is en je zoveel krijgt. In ieder geval nam Michel zelf de satéschotel, 3 saté met pindasaus, een huzarensalade en heel veel frietjes. Ik nam een kroket, een frikandel speciaal en een berenhap met pindasaus. Best lekker.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel