Snacken, Cafetaria ‘t Hoekje Veenendaal

kroket, frikandel speciaal, berenhap met pindasaus Cafetaria 't Hoekje Veenendaal satéschotel Cafetaria 't Hoekje Veenendaal
De boodschappen voor het eten had ik eigenlijk al in huis gehaald, het zou iets Thais-achtig zijn met kip en rijst. Alleen werd ik ‘s middags zo moe dat ik het liefst gewoon op de bank wilde blijven zitten en niets doen. Kortom gesnackt. Michel heeft het gehaald bij Cafetaria ‘t Hoekje, waar het ontiegelijk druk was, men komt speciaal uit Veenendaal Oost omdat het hier zo lekker is en je zoveel krijgt. In ieder geval nam Michel zelf de satéschotel, 3 saté met pindasaus, een huzarensalade en heel veel frietjes. Ik nam een kroket, een frikandel speciaal en een berenhap met pindasaus. Best lekker.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat