Pasta met Champignons, Hamlapjes en Tomaten-Wijnsaus

Pasta met Champignons, Hamlapjes en Tomaten-Wijnsaus

Ruimte in de vriezer maken, soms moet dat. Vaak als ik sauzen maak, heb ik gewoon teveel. Dat gaat dan in de vriezer en tja je kent het wel dan puilt de vriezer op een gegeven moment uit. Op goed gelukt hebben we vanochtend een bakje er uitgehaald het bleek een tomaten-wijnsaus te zijn met hamlapjes en champignons. Pasta er bij en klaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel