Vega: Romige Spaghetti Carbonara

Vega: Romige Spaghetti Carbonara

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 150 gram Tivall spekreepjes, 250 ml Provamel rice cuisine, 2 eieren, 30 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram Tivall spekreepjes toe en bak even mee. Meng ondertussen 250 ml Provamel rice cuisine, een soort van kookroom, met 2 eieren en 30 gram geraspte kaas. Breng dit op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af. Meng de spekreepjes en ui samen met het ei-mengsel door de spaghetti. Roer goed door zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel