Vega: Romige Spaghetti Carbonara

Vega: Romige Spaghetti Carbonara
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 150 gram Tivall spekreepjes, 250 ml Provamel rice cuisine, 2 eieren, 30 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram Tivall spekreepjes toe en bak even mee. Meng ondertussen 250 ml Provamel rice cuisine, een soort van kookroom, met 2 eieren en 30 gram geraspte kaas. Breng dit op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af. Meng de spekreepjes en ui samen met het ei-mengsel door de spaghetti. Roer goed door zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat