Schnitzel Gevuld met Gehakt en Pistachenootjes

Schnitzel Gevuld met Gehakt en Pistachenootjes

Ingrediënten: 150 gram gehakt, handje pistachenootjes, 1 bosui, uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, zout, peper, 3 schnitzels,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 150 gram gehakt met een handje gepelde en fijngehakte pistachenoten en 1 fijngehakte bosui. Breng het gehakt op smaak met uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, zout en peper. Maak 3 schnitzels dunner met een deegroller. Verdeel het gehakt over de schnitzels en rol de schnitzels op. Zet eventueel vast met een cocktailprikker. Bestrooi met zout en peper. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel