Vega: Noodles met Prei en Paprika

Vega: Noodles met Prei en Paprika

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 1 prei, 125 gram taugé, 3 eetlepels Japanse sojasaus, 1 eetlepel honing,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal in hete olie. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak op hoog vuur een paar minuten mee. Giet ondertussen de noodles af en voeg samen met de taugé, 3 eetlepels Japanse sojasaus en 1 eetlepel honing toe aan het paprika-preimengsel. Warm op hoog vuur goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel