Biefstuk met een snelle Stroganoffsaus

Biefstuk met Stroganoffsaus
Ingrediënten: 2 biefstukken, zout, peper, 1 ui, 200 gram champignons 1 eenpersoonsblikje tomatencrèmesoep, 1/2 eetlepel mosterd, 1 handje rozijnen,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 biefstukken met zout en peper. Bak de biefstukken bruin aan beide kanten en tot je de gewenste gaarheid hebt. Haal de biefstukken uit de pan en houd het nog even warm onder aluminiumfolie. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eenpersoonsblikje tomatencrèmesoep en 1/2 eetlepel mosterd toe. Laat de tomatencrèmesoep iets inkoken. Voeg op het laatst 1 handje rozijnen toe. Serveer de biefstukken met de stroganoffsaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat