Lestari Afhaal in Arnhem

Lestari Afhaal in Arnhem

Vandaag shoppen in Arnhem, eindelijk eens de VVV-bon die ik voor mijn verjaardag kreeg en de V&D van het kerstkado uitgeven. Het eerste is gelukt, een mooie beker en onderzetters voor op de nieuwe salontafel, de tweede bon niet. Op internet, via eet.nu, had ik gezien dat Lestari Afhaal een goed afhaalrestaurant was voor Indonesische maaltijden, laten we daar nu beide gek op zijn.

Na het shoppen in Arnhem centrum zijn we naar de Kronenburg Passage gegaan en op zoek gegaan naar Lestari. Makkie zou je zeggen, maar het winkelcentrum is best groot, het was er druk … en het was verstopt op het parkeerdekniveau. Zoals je wel ziet hebben we het gevonden en wat was het lekker! Dit hadden we allemaal nasi en bami goreng met erbij daging smoor, daging redang, babi ketjap, ayam ketjap, sambal goreng boontjes, orak arik, tumisan en iets met paksoi en worteltjes.

Dat wordt als het even kan daar vaker iets afhalen en zeker ook eens bij hun restaurant gaan eten.

Lestari Afhaal
Kronenburgpassage 65
6831 EN Arnhem
Tel: 026-3270609


2 reacties op “Lestari Afhaal in Arnhem

  1. Deeze “afhaal-“Chinees/Indonees kende ik nog niet, terwijl hij redelijk in de buurt ligt (WC Kronenburg)

    Bedankt voor de tip; Ik ga ‘m een keer proberen…:-)

    Gr.

    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel