Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Ingrediënten: 250 gram gnocchi (1/2 pak), 1 prei, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels pesto, zout, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de gnocchi gaar in kokend water met wat zout, volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de prei zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 2 eetlepels pesto toe. Warm het geheel al roerende goed door. Giet de gnocchi af en verdeel dit over 2 eenpersoons ovenschaaltjes, verdeel de tomaten-pestosaus er over en als laatste de mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>