Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Ingrediënten: 250 gram gnocchi (1/2 pak), 1 prei, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels pesto, zout, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de gnocchi gaar in kokend water met wat zout, volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de prei zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 2 eetlepels pesto toe. Warm het geheel al roerende goed door. Giet de gnocchi af en verdeel dit over 2 eenpersoons ovenschaaltjes, verdeel de tomaten-pestosaus er over en als laatste de mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel