Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven
Ingrediënten: 250 gram gnocchi (1/2 pak), 1 prei, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels pesto, zout, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de gnocchi gaar in kokend water met wat zout, volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de prei zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 2 eetlepels pesto toe. Warm het geheel al roerende goed door. Giet de gnocchi af en verdeel dit over 2 eenpersoons ovenschaaltjes, verdeel de tomaten-pestosaus er over en als laatste de mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat