Spaghetti met Sperziebonen, Ontbijtspek en Pesto

Spaghetti met Sperziebonen, Ontbijtspek en Pesto
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram sperziebonen, 1 1/2 eetlepel pesto,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe. Wok 10 minuten op middelhoog vuur tot de sperziebonen gaar zijn. Voeg op het laatst 1 1/2 eetlepel pesto toe en warm even door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat