Andijvie Stamppot

Andijvie Stamppot
Hier had ik nu zo’n zin in, andijvie stamppot. Vroeger aten we het altijd met rauwe andijvie, dat vind ik toch een stuk minder, dus tegenwoordig wok ik de andijvie eerst tot het iets is geslonken. Erbij een aardappelpuree, runderworstjes en een lekkere jus. Heerlijk toch op zo’n koude dag?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel