Wraps Hete Kip

Wraps Hete Kip
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 250 gram champignons, 100 ml chilisaus, 1 eetlepel sojasaus, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Voeg naar smaak Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml chilisaus en 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de hete kip. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat