Wraps Hete Kip

Wraps Hete Kip

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 250 gram champignons, 100 ml chilisaus, 1 eetlepel sojasaus, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Voeg naar smaak Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml chilisaus en 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de hete kip. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel