Rijst met Stoofvlees, Doperwtjes en Worteltjes

Rijst met Stoofvlees, Doperwtjes en Worteltjes

Gisteren had ik nog een eenpersoons portie over van het Vlaamse stoofvlees, om dat weg te gooien is zo zonde, want het is gewoon echt lekker. Wat ik heb gedaan is rijst gekookt, stoofvlees samen met een potje doperwten en worteltjes opgewarmd en voila, weer een maaltijd voor twee personen. Simpel, lekker en geen verspilling van voedsel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel