Kapucijners met Prei, Spekjes en Appel

Kapucijners met Prei, Spekjes en Appel

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 prei, shoarmakruiden, 1 potje kapucijners (uitgelekt), 2 eetlepels appelstroop, 1 appel,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 ui en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de ui en prei zacht zijn. Voeg naar smaak shoarmakruiden toe. Voeg vervolgens 1 uitgelekt potje kapucijners en 2 eetlepels appelstroop toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Warm nog even door. Lekker met krieltjes of witte rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel