Kip Kerrie met Champignons

Kip Kerrie met Champignons

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, koenjit, laos, djinten, gemberpoeder, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, 2 maggiblokjes,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 kleine gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg naar smaak koenjit, laos, djinten en gemberpoeder toe en bak even mee. Snij ondertussen 2 kipfilets in blokjes. Voeg de kipfiletblokjes toe en bak het bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk en 2 verkruimelde maggiblokjes toe. Breng al roerende aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *