Kikkoman Sushi Lunch

sushi by anja kikkoman sushiworkshop  okura groene thee ijs kikkoman sushiworkshop  okura

Mooi weer, een dag vrij en een leuk uitje. Ik was namelijk met nog een aantal foodbloggers en 2 beautybloggers uitgenodigd in het Okura namens Kikkoman.

Na een uitleg over sojasaus en Kikkoman kregen we van de chefs van Yamazato een sushiworkshop. Leuk was ook dat de Executive Chef Masanori Tomikawa zelf ook even kwam kijken. Ik heb zelf nog nooit sushi gemaakt, maar met wat tips van de chefs ging het me toch prima af voor een eerste keer. Maar wist je dat een echte sushichef 5 tot 7 jaar moet leren om echt goede sushi te maken. Ik niet …

Wat je op de eerste foto ziet is de ‘gewone’ sushi met verse, rauwe vis, zeewier sushi met tonijn en de inside out sushi met kingkrab en tonijn. Ik had mijn bord iets te vol gemaakt, maar goed al doende leert men. Op de tweede foto zie je het dessert wat we kregen: groene thee ijs met dragonfruit en kiwi. Heel apart om groene thee koud te proeven.

Het was zo leuk! Binnenkort meer op Brutsellog Lifestyle, want ik heb veel meer foto’s gemaakt en natuurlijk lees je dan ook meer over Kikkoman. ** Lees hier het artikel op Brutsellog Lifestyle **


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel