Pannenkoeken!

Pannenkoeken

Vrijdag 15 maart is het Nationale Pannenkoekdag, maar waarom wachten… Ook op deze zondag zijn pannenkoeken erg lekker. Michel heeft weer in de keuken gestaan om deze stapel pannenkoeken te bakken, fijn! We gebruiken altijd pannenkoekmeel van Koopmans, deze keer hadden we de 6-granen variant, waarbij je melk en eieren moet toevoegen.

Tips om zelf pannenkoeken te bakken? Bekijk deze bakvideo van Koopmans:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel