Otus in Wetteren

Kaaskroketten Otus in Wetteren salade met appel en kip Otus in Wetteren

Nog steeds enorm koud en een hele dag buiten geweest. Onder andere gekeken naar de koers, Omloop het Nieuwsblad. Daarom nog een keer in het restaurant van het hotel gegeten. Deze keer namen we een voorgerecht. Alle drie namen we de huisgemaakte kaaskroketten. Natuurlijk kregen we vooraf nog de amuse en een mandje brood. Als hoofdgerecht koos ik de salade die Britt gisteren had: salade met gebakken kip en in honing gecarameliseerde appeltjes.

salade otus met zeevruchten etc Otus in Wetteren lasagne Otus in Wetteren

Britt koos voor de salade Otus, een salade met gerookte zalm, garnaaltjes, scampi’s en zongedroogde tomaten. Michel nam de huisgemaakte lasagne. Deze keer namen we geen nagerecht, dat paste er echt niet meer bij. Zoals je misschien ziet, de gerechten zijn vandaag heel anders opgemaakt, een andere kok misschien, maar nog steeds was het erg lekker.

Hotel Restaurant Otus
Oosterzelesteenweg 2
9230 Wetteren (België)
Tel: (0032)(0)9-2779050


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel