Otus in Wetteren

otus amuse otus lasagne

Een lang weekend op hotel met zijn drieën, maar wat was het koud! Na het shoppen in Antwerpen zijn we doorgereden naar het hotel en daar hebben we ook gegeten. Een goede keuze bleek. Als amuse kregen we een glaasje couscous met kipfilet. Vervolgens kwamen de hoofdgerechten. Ik koos voor de huisgemaakte lasagne, ik ben nu eenmaal gek op lasagne.

otus mixed grill otus salade met appeltjes en kip

Michel koos voor de mixed grill en Britt voor de salade met gebakken kip en in honing gecarameliseerde appeltjes.

otus tiramisu met speculoos otus coupe advocaat

Als afsluiter kozen Britt en ik beide voor de huisgemaakte tiramisu met speculoos en Michel nam de coupe advocaat. We hebben er heerlijk gegeten en zo fijn dat we de deur niet meer uit hoefden.

Hotel Restaurant Otus
Oosterzelesteenweg 2
9230 Wetteren (België)
Tel: (0032)(0)9-2779050


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel