Otus in Wetteren

otus amuse otus lasagne
Een lang weekend op hotel met zijn drieën, maar wat was het koud! Na het shoppen in Antwerpen zijn we doorgereden naar het hotel en daar hebben we ook gegeten. Een goede keuze bleek. Als amuse kregen we een glaasje couscous met kipfilet. Vervolgens kwamen de hoofdgerechten. Ik koos voor de huisgemaakte lasagne, ik ben nu eenmaal gek op lasagne.

otus mixed grill otus salade met appeltjes en kip
Michel koos voor de mixed grill en Britt voor de salade met gebakken kip en in honing gecarameliseerde appeltjes.

otus tiramisu met speculoos otus coupe advocaat
Als afsluiter kozen Britt en ik beide voor de huisgemaakte tiramisu met speculoos en Michel nam de coupe advocaat. We hebben er heerlijk gegeten en zo fijn dat we de deur niet meer uit hoefden.

Hotel Restaurant Otus
Oosterzelesteenweg 2
9230 Wetteren (België)
Tel: (0032)(0)9-2779050


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat