Gevulde Broodjes

Gevulde Broodjes
Een soort van empanada’s, maar dan even anders.
Ingrediënten: 200 gram gehakt, 1 klein blikje Bonduelle doperwtjes festini (doperwten, maïs, worteltjes), zout, peper, croissantdeeg, geraspte kaas,

Aantal broodjes:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 200 gram gehakt met 1 klein blikje Bonduelle doperwtjes festini (uitgelekt). Breng op smaak met zout en peper. Rol het croissantdeeg uit. Leg op elk deel een beetje van het gehakt. Vouw het deeg goed om het gehakt. Leg de broodjes op een bakplaat. Strooi over de broodjes wat geraspte kaas. Zet de bekplaat ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat