Gevulde Broodjes

Gevulde Broodjes

Een soort van empanada’s, maar dan even anders.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 1 klein blikje Bonduelle doperwtjes festini (doperwten, maïs, worteltjes), zout, peper, croissantdeeg, geraspte kaas,

Aantal broodjes: 6

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 200 gram gehakt met 1 klein blikje Bonduelle doperwtjes festini (uitgelekt). Breng op smaak met zout en peper. Rol het croissantdeeg uit. Leg op elk deel een beetje van het gehakt. Vouw het deeg goed om het gehakt. Leg de broodjes op een bakplaat. Strooi over de broodjes wat geraspte kaas. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel