Nasi Kornet met een Berenhap

Nasi Kornet met een Berenhap
Vriezer leeg maken: het werd nasi kornet met een berenhap. De berenhap kwam niet uit de vriezer maar was zelf gemaakt volgens dit recept:

Ingrediënten: 2 voorgebraden gehaktballen, 2 uien, pindasaus,

Snij 2 voorgebraden gehaktballen en 2 uien in schijfjes. Bak zowel de schijfjes gehaktbal en uienschijfjes bruin in hete boter. Doe op een saté stokje afwisselend een schijfje gehakt en een schijfje ui, eindig met een schijfje gehaktbal. Serveer met pindasaus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Nasi Kornet met een Berenhap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel