Goulash met Worst

Goulash met Worst

Voorlopig weer even de laatste keer met een zakje koken, wat zout zeg, volgens mij was de zoutpot ietwat uitgeschoten. In ieder geval heb ik wel weer wat van de vriezer leeg. Duitse braadworstjes, diepvriesdoperwten en een restje ovenfriet. Het zakje wat ik heb gebruikt kwam weer uit de Duitse supermarkt: Maggi fix & frisch Würstchen Gulasch . Aanrader? nee niet echt (of je moet van zout eten houden).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel