Vega: Rode Bieten Risotto

Vega: Rode Bieten Risotto
Bijna 14 februari, Valentijn, vandaar iets in roze sferen. Nee hoor, helemaal niet! Dit stond eigenlijk vorige week donderdag ‘gepland’, maar toen had ik er helemaal geen zin, geen zin in dit gerecht en geen zin om te koken. Ach vandaag wel en nu het toch bijna Valentijnsdag is dan ook iets stylen!

Ingrediƫnten: 1 ui, 200 gram risotto, 1 liter groentebouillon, 1 pot rode bieten, 100 gram MonChou roomkaas, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram risotto toe en bak even mee tot de risotto glanst. Voeg beetje bij beetje ongeveer 1 liter groentebouillon toe. Kook ondertussen in een ander pannetje 1 pot rode bieten. Als de bieten bijna klaar zijn smelt je er 100 gram MonChou roomkaas door. Als de risotto zo goed als klaar is voeg dan de rode bieten met MonChou en 50 gram geraspte kaas toe. Roer goed zodat de risotto helemaal roze is (en warm het goed door). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat