Vega: Rode Bieten Risotto

Vega: Rode Bieten Risotto
Bijna 14 februari, Valentijn, vandaar iets in roze sferen. Nee hoor, helemaal niet! Dit stond eigenlijk vorige week donderdag ‘gepland’, maar toen had ik er helemaal geen zin, geen zin in dit gerecht en geen zin om te koken. Ach vandaag wel en nu het toch bijna Valentijnsdag is dan ook iets stylen!

Ingrediƫnten: 1 ui, 200 gram risotto, 1 liter groentebouillon, 1 pot rode bieten, 100 gram MonChou roomkaas, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram risotto toe en bak even mee tot de risotto glanst. Voeg beetje bij beetje ongeveer 1 liter groentebouillon toe. Kook ondertussen in een ander pannetje 1 pot rode bieten. Als de bieten bijna klaar zijn smelt je er 100 gram MonChou roomkaas door. Als de risotto zo goed als klaar is voeg dan de rode bieten met MonChou en 50 gram geraspte kaas toe. Roer goed zodat de risotto helemaal roze is (en warm het goed door). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel