Boerenkool Stamppot

Boerenkool Stamppot

Verandering van plannen. In plaats van lang in de keuken bezig te zijn met een Vlaamse stoofpot hebben we vandaag spekkoek gebakken en echt die is zo lekker geworden, een aanrader om dus eens te maken. Na het bakken en natuurlijk proeven hebben boerenkool stamppot met frikandele (Duitse platte gehaktballen) gemaakt en uiteraard gegeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel