Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Ingrediënten: 8 pitabroodjes, 2 kipfilets, kerriepoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 pot sperziebonen, sla, augurkjes, knoflooksaus,

Aantal broodjes: 8

Bak 8 pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de pitabroodjes iets afkoelen. Snij 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met kerriepoeder, komijnpoeder, een beetje gemberpoeder en een beetje zout. Laat de kruiden even intrekken. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 pot sperziebonen (uitgelekt) toe. Warm het geheel goed door. Beleg de pitabroodjes met wat sla en schijfjes augurk. Beleg vervolgens met de kipfilet en sperziebonen. Doe er naar eigen smaak knoflooksaus bij. Eet smakelijk!


1 reactie op “Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel