Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes
Ingrediënten: 8 pitabroodjes, 2 kipfilets, kerriepoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 pot sperziebonen, sla, augurkjes, knoflooksaus,

Aantal broodjes: 8

Bak 8 pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de pitabroodjes iets afkoelen. Snij 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met kerriepoeder, komijnpoeder, een beetje gemberpoeder en een beetje zout. Laat de kruiden even intrekken. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 pot sperziebonen (uitgelekt) toe. Warm het geheel goed door. Beleg de pitabroodjes met wat sla en schijfjes augurk. Beleg vervolgens met de kipfilet en sperziebonen. Doe er naar eigen smaak knoflooksaus bij. Eet smakelijk!


1 reactie op “Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat