Lasagne van de Appie

Lasagne van de Appie

Vandaag een luisterdag gehad op een conferentie in Amersfoort. Van alleen luisteren word je behoorlijk moe, dus heb ik me vanavond erg makkelijk gemaakt. Lasagne van de Appie, maar jeetje wat is die anders geworden … Binnenkort toch maar weer gewoon zelf veel lasagne maken en wat in de vriezer bewaren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel