Vega: Spaghetti In Romige Paprika Kaassaus

Vega: Spaghetti In Romige Paprika Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 250 ml kookroom, peper, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in het olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm, 1 in blokjes gesneden groene paprika en 1 in blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng op smaak met zout en peper. Roer er vervolgens 100 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Deel via Tweet about this on Twitter3Share on Facebook0Pin on Pinterest129Share on Google+0Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *