Andijvie Stamppot

Andijvie Stamppot
Andijvie stamppot daar had ik vandaag echt zin in en is makkelijk te maken. Van rauwe andijvie houd ik zelf niet, maar even gewokt is erg lekker. Kortom het recept is eigenlijk: aardappels koken in water met een beetje zout. Wanneer de aardappels bijna gaar zijn de gesneden andijvie wokken in een beetje olie of boter. Wanneer alles klaar is stamp je het met een stamper door elkaar. Uiteraard is de andijviestamppot lekker met jus en een stukje vlees, in ons geval een gehaktbal.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel