Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria 't Hoekje in Veenendaal

Vandaag laat thuis, er waren weer eens problemen met de trein. Gelukkig kon ik mee rijden met iemand die ik ook uit de trein ken. Zo super fijn! Maar omdat het wel erg laat werd, hebben we wat gehaald bij cafetaria ‘t Hoekje. Natuurlijk namen we het ‘standaard recept': char shiu met nasi. Lekker!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel