Schnitzels met Champignonroomsaus

Schnitzels met Champignonroomsaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels aan beide zijde bruin in hete boter. Haal de schnitzels uit de pan en houd apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Doe de schnitzels terug in de pan. Laat de saus in 10 minuten nog iets indikken. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel