Pasta met Pittige Saus

Pasta met Pittige Saus
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 2 braadworsten, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Ontvel 2 braadworsten, snij het worstvlees in stukjes. Voeg het worstvlees toe en bak het bruin. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 5 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat