Pasta met Pittige Saus

Pasta met Pittige Saus

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 2 braadworsten, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Ontvel 2 braadworsten, snij het worstvlees in stukjes. Voeg het worstvlees toe en bak het bruin. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 5 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel