Macaroni met Shoarma

Macaroni met Shoarma

Ondanks alle sneeuw, een winterregeling qua treinen, heb ik redelijk normaal kunnen reizen vandaag. Gelukkig maar, toch heb ik vandaag lekker makkelijk gegeten, gewoon omdat het lekker is!

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 450 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Kook macaroni beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot het zacht is. Voeg 450 gram shoarmavlees toe en bak het shoarmavlees tot het bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Serveer de shoarma met macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel