Macaroni met Shoarma

Macaroni met Shoarma
Ondanks alle sneeuw, een winterregeling qua treinen, heb ik redelijk normaal kunnen reizen vandaag. Gelukkig maar, toch heb ik vandaag lekker makkelijk gegeten, gewoon omdat het lekker is!

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 450 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Kook macaroni beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot het zacht is. Voeg 450 gram shoarmavlees toe en bak het shoarmavlees tot het bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Serveer de shoarma met macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat