Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas

Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas
Ingrediënten: 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram gehakt, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 kant-en-klare pizzabodem met tomatensaus, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 100 gram plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het los en bruin. Voeg 200 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, shiitake, oesterzwammen) toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Rol het pizzadeeg (AH pizzadeeg met tomatensaus) uit op een ingevette ovenplaat. Smeer de tomatensaus over het deeg en beleg de pizza dan met het gehakt, plakjes ontbijtspek, de ui en de paddenstoelen. Verdeel 1 bolletje mozzarella en wat geraspte kaas over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel