Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas

Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas
Ingrediënten: 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram gehakt, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 kant-en-klare pizzabodem met tomatensaus, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 100 gram plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het los en bruin. Voeg 200 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, shiitake, oesterzwammen) toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Rol het pizzadeeg (AH pizzadeeg met tomatensaus) uit op een ingevette ovenplaat. Smeer de tomatensaus over het deeg en beleg de pizza dan met het gehakt, plakjes ontbijtspek, de ui en de paddenstoelen. Verdeel 1 bolletje mozzarella en wat geraspte kaas over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat