Fabels in Arnhem

Fabels in Arnhem Broodje Rome Fabels in Arnhem Broodje Warm Vlees Fabels in Arnhem Broodje Parijs
Vandaag hebben we geshopt in Arnhem. Het leek heel rustig op de weg er naar toe, maar niets bleek minder waar. Voordat we echt de winkels in zijn gegaan hebben we eerst geluncht. Deze keer bij Fabels op het Jansplein. Een klein, maar leuke lunchroom (waar je overigens ook ‘s avonds gewoon kan eten).

Ik koos bij Fabels een warm broodje uit de oven: de Rome. Dit was een Ciabatta met kruidenboter tomaat, ui, kaas, salami en Italiaanse kruiden. Michel koos een baguette warm vlees, stokbrood met fricandeau en satésaus. Britt koos ook voor een warm broodje uit de oven. Zij koos voor de Parijs, een baguette uit de oven met brie, honingdressing en pijnboompitjes. We hebben alle drie lekker gegeten, weer eens een andere locatie in het Arnhemse.

Fabels Lunch Dinner Café
Jansplaats 31
6811 GB Arnhem
Tel: 026-4453892


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat