Fabels in Arnhem

Fabels in Arnhem Broodje Rome Fabels in Arnhem Broodje Warm Vlees Fabels in Arnhem Broodje Parijs

Vandaag hebben we geshopt in Arnhem. Het leek heel rustig op de weg er naar toe, maar niets bleek minder waar. Voordat we echt de winkels in zijn gegaan hebben we eerst geluncht. Deze keer bij Fabels op het Jansplein. Een klein, maar leuke lunchroom (waar je overigens ook ‘s avonds gewoon kan eten).

Ik koos bij Fabels een warm broodje uit de oven: de Rome. Dit was een Ciabatta met kruidenboter tomaat, ui, kaas, salami en Italiaanse kruiden. Michel koos een baguette warm vlees, stokbrood met fricandeau en satésaus. Britt koos ook voor een warm broodje uit de oven. Zij koos voor de Parijs, een baguette uit de oven met brie, honingdressing en pijnboompitjes. We hebben alle drie lekker gegeten, weer eens een andere locatie in het Arnhemse.

Fabels Lunch Dinner Café
Jansplaats 31
6811 GB Arnhem
Tel: 026-4453892


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel