Kliekje Nasi Keboeli

Kliekje Nasi Keboeli

Vandaag ben ik, eigenlijk vrij onverwachts, naar de Horecava gegaan. Leuk om eens mee te maken. Na al die indrukken had ik weinig zin om nog wat te ‘brutselen’. Gelukkig staat de vriezer nog vol met allemaal kliekjes. Het werd vandaag een kliekje nasi keboeli. Uiteindelijk toch nog een supersnelle kipsaté erbij gemaakt: kipfilet gesneden. Bakken in hete olie met een scheutje tomatenketchup, scheutje ketjap manis en een beetje knoflookpoeder. Ging perfect!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel