Gevulde Schnitzel met Ossenworst

Gevulde Schnitzel met Ossenworst
Ingrediƫnten: 2 schnitzels, kaas, ossenworst, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg 2 schnitzels met een plakje kaas en wat ossenworst. Vouw de schnitzels dicht en prik vast met een cocktail-prikker. Bestrooi met zout en peper. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelwafeltjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel