Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika

Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram chorizo, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 klein blikje doperwten, scheut tomatenketchup, scheut chilisaus, 6 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden chorizo toe, bak even mee. Voeg 250 gram gehakt toe en bak bruin en los. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 klein blikje doperwten toe. Bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg 1 scheut tomatenketchup en 1 scheut chilisaus toe. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron. Beleg de wraps met sla en vervolgens met het gehakt chorizo mengsel. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *