Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika

Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram chorizo, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 klein blikje doperwten, scheut tomatenketchup, scheut chilisaus, 6 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden chorizo toe, bak even mee. Voeg 250 gram gehakt toe en bak bruin en los. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 klein blikje doperwten toe. Bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg 1 scheut tomatenketchup en 1 scheut chilisaus toe. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron. Beleg de wraps met sla en vervolgens met het gehakt chorizo mengsel. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel