Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika

Wraps met Chorizo, Gehakt en Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 100 gram chorizo, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 klein blikje doperwten, scheut tomatenketchup, scheut chilisaus, 6 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden chorizo toe, bak even mee. Voeg 250 gram gehakt toe en bak bruin en los. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 klein blikje doperwten toe. Bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg 1 scheut tomatenketchup en 1 scheut chilisaus toe. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron. Beleg de wraps met sla en vervolgens met het gehakt chorizo mengsel. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat