Kliekjesmaaltijd Pasta

Kliekjesmaaltijd Pasta

Zo mijn eerste werkweek, van slechts 2 dagen, zit er weer op. De kop voor 2013 is er weer af. Vandaag hebben we nog eens een makkelijke maaltijd gekozen. Deze keer was het een soort van pastasaus die we eerder bij een karbonade hadden gegeten. In deze saus zaten spekjes en mijn ervaring is dat als je dit in de vriezer hebt gehad en het opnieuw verwarmd dat het erg zout wordt. De saus had ik dan ook maar verdund met water (en nog was het best zout). In ieder geval wordt de vriezer zo leger en leger.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel