Kliekjesmaaltijd met Noodles

Kliekjesmaaltijd met Noodles
De eerste werkdag na al die feestdagen was best zwaar, de wekker die weer veel te vroeg afgaat, het haasten om je trein te halen en dan nog eens bergen met ongelezen mail. Op de valreep vielen ook nog eens de spitstreinen uit dus moest ik wat langer op een trein naar huis wachten. Niet echt fijne ingrediënten op zo’n eerste werkdag van het nieuwe jaar, maar de kop is er af en nu nog in het ritme komen.

In ieder geval werd het vandaag wat uit de vriezer, die staat helemaal vol met overgebleven kliekjes omdat er iets te veel gekookt werd. Het was wel een verrassing wat er uit de vriezer gehaald was. Vandaag was het kipfilet met champignons, courgette en paprika in een pinda-kokossaus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat