Kliekjesmaaltijd met Noodles

Kliekjesmaaltijd met Noodles

De eerste werkdag na al die feestdagen was best zwaar, de wekker die weer veel te vroeg afgaat, het haasten om je trein te halen en dan nog eens bergen met ongelezen mail. Op de valreep vielen ook nog eens de spitstreinen uit dus moest ik wat langer op een trein naar huis wachten. Niet echt fijne ingrediĆ«nten op zo’n eerste werkdag van het nieuwe jaar, maar de kop is er af en nu nog in het ritme komen.

In ieder geval werd het vandaag wat uit de vriezer, die staat helemaal vol met overgebleven kliekjes omdat er iets te veel gekookt werd. Het was wel een verrassing wat er uit de vriezer gehaald was. Vandaag was het kipfilet met champignons, courgette en paprika in een pinda-kokossaus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel