Herberg de Luchte in Spankeren

Erwtensoep met roggebrood en katenspek Herberg de Luchte in Spankeren

Vandaag zijn we op zoek geweest naar een nieuw bankstel, lastig er is zoveel keus. De een zit lekker, maar is totaal niet onze smaak, de ander is weer wel onze smaak maar zit weer niet. De een te hoog, de ander te laag, te hard, te zacht… noem maar op. Het is echt lastig om een goede keuze te maken. Een nieuw bankstel hebben we in ieder geval niet zomaar gekocht. Met al dat bankstellen zoeken en een hilarische tussenstop bij de kerstshow van Intratuin (dat was echt net de Efteling, inclusief muziek) kregen we wel trek. We hebben geluncht onderweg naar de volgende woonboulevard. We kwamen langs Herberg de Luchte, uitzicht over de IJssel waar de uiterwaarden al flink waren ondergelopen. Michel koos daar voor kroketten met brood, zelf nam ik de erwtensoep met roggebrood en katenspek. Lekker!

Herberg de Luchte
Zutphensestraatweg 45
6956 AB Spankeren
Tel: 0313-414255


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel