Noodles met Biefstuk en Sperziebonen

Noodles met Biefstuk en Sperziebonen

Eigenlijk ben ik de helft vergeten, namelijk oesterzwammen en bosuien, toen ik daar achter kwam was ik al aan het koken en het regende lichtjes dus dan gewoon zo met wat ik had. Ook lekker.

Ingrediënten: 150 gram sperziebonen, noodles, 250 gram biefstuk, 2 eetlepels rijstwijn, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels oestersaus,

Aantal personen: 2

Kook 150 gram sperzieboontjes kort in kokend water. Giet het af en houd het even apart. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in reepjes gesneden biefstuk tot het bruin is. Voeg de sperziebonen toe en roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 2 eetlepels rijstwijn, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels oestersaus en de noodles toe. Roerbak een paar minuten op hoog vuur. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel