Spaghetti met Gehakt, Salami en Champignons

Spaghetti met Gehakt, Salami en Champignons

spaghetti, zout, 1 ui, 100 gram salami, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, salie, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 100 gram fijngesneden salami tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met wat salie en zout. Serveer met de spaghetti en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel