Wraps met Gehakt, Paprika en Prei

Wraps met Gehakt, Paprika en Prei

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, oregano, 250 gram gehakt, 1 prei, 1 rode paprika, kaneel, chilipoeder, komijnpoeder (ketoembar), zout, peper, 4 tortilla wraps, chilisaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat oregano tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Breng op smaak met kaneel, chilipoeder, komijnpoeder, zout en peper. Bak de groenten ongeveer 10 minuten op laag vuur tot het zacht is. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de wraps met chilisaus. Verdeel vervolgens het gehakt/ groente mengsel er over. Vouw dicht als een enveloppe. Strooi er als laatste nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel