Cordon Bleu met Aardappelkroketjes

Cordon Bleu met Aardappelkroketjes

Vandaag zijn we naar Kleve en Rees in Duitsland geweest om eens andere supermarkten te zien dan de Albert Heijn en C1000. We zijn er naar de Edeka E-Center, Kaufland en Real. Tussendoor ook nog een flinke noodle-maaltijd gegeten bij Noodle House, dus eigenlijk hadden we niet veel trek. Bij de Edeka hadden we al cordon bleus mee genomen van de eigen Edeka slagerij, erbij aardappelkroketjes en doperwtjes met worteltjes van de Real. Kortom een gewone maaltijd, maar wel lekker.


2 reacties op “Cordon Bleu met Aardappelkroketjes

  1. Oh heerlijk, kan ik niet eens bij je eten 😉 Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel