Cordon Bleu met Aardappelkroketjes

Cordon Bleu met Aardappelkroketjes
Vandaag zijn we naar Kleve en Rees in Duitsland geweest om eens andere supermarkten te zien dan de Albert Heijn en C1000. We zijn er naar de Edeka E-Center, Kaufland en Real. Tussendoor ook nog een flinke noodle-maaltijd gegeten bij Noodle House, dus eigenlijk hadden we niet veel trek. Bij de Edeka hadden we al cordon bleus mee genomen van de eigen Edeka slagerij, erbij aardappelkroketjes en doperwtjes met worteltjes van de Real. Kortom een gewone maaltijd, maar wel lekker.


2 reacties op “Cordon Bleu met Aardappelkroketjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat