Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus

Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, peterselie, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met een beetje zout tot de pasta beetgaar is. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 pot worteltjes (uitgelekt), 1 blik gepelde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met wat peterselie. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>