Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus

Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, peterselie, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met een beetje zout tot de pasta beetgaar is. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 pot worteltjes (uitgelekt), 1 blik gepelde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met wat peterselie. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel