Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus

Pasta met Kipfilet en Champignons in Tomatensaus
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, peterselie, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met een beetje zout tot de pasta beetgaar is. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 pot worteltjes (uitgelekt), 1 blik gepelde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met wat peterselie. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat