Wraps met Gerookte Kip en Bruschetta Topping

Wraps met Gerookte Kip en Bruschetta Topping
Ingrediƫnten: 6 plakjes ontbijtspek, 1 gerookte kipfilet, 4 wraps, bruschetta topping tomaat (ah), ijsbergsla, augurkjes,

Aantal personen: 2

Bak 6 plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Schep het uit de pan en houdt het apart. Doe boter in de pan en bak 1 in plakjes gesneden gerookte kipfilet even aan. Verwarm 4 wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking.
Besmeer de wraps met bruschetta topping tomaat, vervolgens met ijsbergsla, de plakjes ontbijtspek, plakjes gerookte kipfilet en schijfjes augurk. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat