Wraps met Gerookte Kip en Bruschetta Topping

Wraps met Gerookte Kip en Bruschetta Topping

Ingrediënten: 6 plakjes ontbijtspek, 1 gerookte kipfilet, 4 wraps, bruschetta topping tomaat (ah), ijsbergsla, augurkjes,

Aantal personen: 2

Bak 6 plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Schep het uit de pan en houdt het apart. Doe boter in de pan en bak 1 in plakjes gesneden gerookte kipfilet even aan. Verwarm 4 wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met bruschetta topping tomaat, vervolgens met ijsbergsla, de plakjes ontbijtspek, plakjes gerookte kipfilet en schijfjes augurk. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel