Kookworkshop bij Mammoni in Utrecht

gazpacho zalm filet salade
Mijn collega ‘Mevrouw de Vries’ is 25 jaar in dienst, tijd voor een feestje. In plaats van een receptie/borrel heeft ze er voor gekozen om dit samen met haar directe collega’s te vieren. Het werd een kookworkshop bij Mammoni in Utrecht. Lekker dichtbij het werk en bij het station voor de treinreizigers onder ons. Na wat borrelen en toespraken werd het tijd om te koken. De kookworkshop was in ‘tapas style’. Per groepje werden we naar de keuken gebracht. Tijd om te koken. Op de foto’s zie je een impressie wat de verschillende groepjes gemaakt hebben. Zelf ben ik met 2 collega’s bezig geweest met de gazpacho, die best wel goed gelukt was. De gazpacho was de eerste gang. Vervolgens kwam de tweede gang: zalmfilet, een salade en gegrilde gamba’s.

gegrilde gamba's eendenborst patatas bravas
De derde gang werd eendenborst met patatas bravas, champignons met gorgonzola (wat meer knoflook was met champignons en een touch of gorgonzola) en een eigen gerecht van Mevrouw de Vries van pompoen. Het laatste gerecht is panna cotta, dit was gemaakt met een poeder hoorde ik, daarom voor mijn collega die het gemaakt heeft een link naar een zelfgemaakt panna cotta recept. De panna cotta was overigens wel lekker hoor!

knoflook champignons pompoen a la mevrouw de Vries panna cotta
In ieder geval vond ik deze avond gezellig en lekker. Bedankt Mevrouw de Vries.

Mammoni Koken & Eten
Voor Clarenburg 7
3511 JE Utrecht
Tel: 030-2145704


2 reacties op “Kookworkshop bij Mammoni in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat