Kookworkshop bij Mammoni in Utrecht

gazpacho zalm filet salade

Mijn collega ‘Mevrouw de Vries’ is 25 jaar in dienst, tijd voor een feestje. In plaats van een receptie/borrel heeft ze er voor gekozen om dit samen met haar directe collega’s te vieren. Het werd een kookworkshop bij Mammoni in Utrecht. Lekker dichtbij het werk en bij het station voor de treinreizigers onder ons. Na wat borrelen en toespraken werd het tijd om te koken. De kookworkshop was in ‘tapas style’. Per groepje werden we naar de keuken gebracht. Tijd om te koken. Op de foto’s zie je een impressie wat de verschillende groepjes gemaakt hebben. Zelf ben ik met 2 collega’s bezig geweest met de gazpacho, die best wel goed gelukt was. De gazpacho was de eerste gang. Vervolgens kwam de tweede gang: zalmfilet, een salade en gegrilde gamba’s.

gegrilde gamba's eendenborst patatas bravas

De derde gang werd eendenborst met patatas bravas, champignons met gorgonzola (wat meer knoflook was met champignons en een touch of gorgonzola) en een eigen gerecht van Mevrouw de Vries van pompoen. Het laatste gerecht is panna cotta, dit was gemaakt met een poeder hoorde ik, daarom voor mijn collega die het gemaakt heeft een link naar een zelfgemaakt panna cotta recept. De panna cotta was overigens wel lekker hoor!

knoflook champignons pompoen a la mevrouw de Vries panna cotta

In ieder geval vond ik deze avond gezellig en lekker. Bedankt Mevrouw de Vries.

Mammoni Koken & Eten
Voor Clarenburg 7
3511 JE Utrecht
Tel: 030-2145704


2 reacties op “Kookworkshop bij Mammoni in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel