Macaroni Ovenschotel

Macaroni Ovenschotel
Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 potje wortels, 1 potje sperziebonen, scheutje rode wijn, 1 blikje tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, macaroni, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 potje wortels (uitgelekt) en 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Bak een paar minuten mee. Voeg 1 scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en macaroni (hoeveelheid naar eigen inzicht). Roer goed door. Doe het geheel in een ovenschaal. Strooi een laagje geraspte kaas over de ovenschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour