Rode Kool met Stoofvlees

Rode Kool met Stoofvlees

Zondag had ik al een grote pan stoofvlees gemaakt, daar was natuurlijk veel te veel van over. Weggooien doe ik niet, dus hup in de vriezer. Vandaag heb ik er de ‘makkelijke donderdag’ van gemaakt en het stoofvlees met rode kool en aardappelpuree gegeten. Zo lekker stoofvlees met dit winterse weer.


2 reacties op “Rode Kool met Stoofvlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel