Broodje Kipfilet met Champignons en Ontbijtspek

Broodje Kipfilet met Champignons en Ontbijtspek

Eigenlijk had ik heel iets anders gepland, iets met rijst en kipfilet in een kerriekokossaus, maar nadat ik brood had gebakken had ik meer zin in brood met iets warms. Het werd dit.

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 125 gram taugé, 4 sneetjes brood, satésaus,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in dunne reepjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Schep de kipfilet en ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 gram taugé toe. Bak even mee. Doe de kipfilet en ontbijtspek terug in de pan. Warm het geheel goed door. Beleg vier sneetjes brood met de kipfilet, champignons etc. Doe er naar eigen smaak warme satésaus over. Lekker met kroepoek. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel