Tortellini met Doperwten en Ham in Romige Kaassaus

Tortellini met Doperwten en Ham in Romige Kaassaus

tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram hamblokjes toe. Bak de hamblokjes een paar minuten mee. Voeg 250 gram doperwten en 250 ml kookroom toe. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de doperwten met ham en de romige kaassaus met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel