Tortellini met Doperwten en Ham in Romige Kaassaus

Tortellini met Doperwten en Ham in Romige Kaassaus
tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram hamblokjes toe. Bak de hamblokjes een paar minuten mee. Voeg 250 gram doperwten en 250 ml kookroom toe. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de doperwten met ham en de romige kaassaus met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat